Onderneming & Kunst organiseert jaarlijks een aantal belangrijke kunst- en designbeurzen. In volgorde van eerstvolgende beurs zijn dit:

Art on Paper Amsterdam

Art on Paper Amsterdam

Van 26 tot en met 29 september 2019 organiseert Onderneming & Kunst voor de tweede keer de  kunstbeurs Art on Paper Amsterdam in de Zuiveringshal op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Zoals de naam al zegt wordt op Art on Paper Amsterdam uitsluitend werk op papier gebracht door circa 34 gerenommeerde galerieën.
 

In hun intimiteit en kwetsbaarheid gedijen werken op papier goed bij de exclusieve aandacht die ze krijgen op een gespecialiseerde kunstbeurs. 

Lees verder

FIRST ART FAIR

FIRST ART FAIR

In januari 2019 vindt in de PTA de tweede editie plaats van de
FIRST ART FAIR - beurs voor hedendaagse kunst

 

Data: 16 - 20 januari 2019 (opening op de avond van 16 januari)

Locatie: Passenger Terminal Amsterdam

 

FIRST ART FAIR is de opvolger van Realisme/ForReal, dat 14 jaar lang in de PTA is gehouden.
De beurs toont een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, van schilderijen en beelden tot grafiek, glas en sieraden.

Zie: www.firstartfair.nl

KunstRAI in Amsterdam RAI

KunstRAI in Amsterdam RAI

Voor de 35ste keer wordt in 2019 in Amsterdam RAI de KunstRAI georganiseerd, de langstlopende beurs op het gebied van hedendaagse kunsautonome en toegepaste in Nederland.

Data: woensdag 17 april t/m maandag 22 april 2019

Locatie: Amstelhal, Amsterdam RAI

De KunstRai is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en hedendaagse toegepaste kunst: een publieksbeurs met circa 90 deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het historisch rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.

Lees verder

ART BREDA in Breepark

ART BREDA in Breepark

ART BREDA is een veelzijdige voorjaarsbeurs voor oude en hedendaagse kunst, antiek, design en juwelen. De beurs verhuisde vorig jaar van het Chasséveld naar de nieuwe evenementenhal De Bree.

 

Data: zaterdag 11 mei (opening) - zondag 19 mei 2019
 

Aan ART BREDA wordt deelgenomen door circa 90, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. 

 

www.ARTBREDA.nl

Lees verder

Meesterlijk - design en ambacht

Meesterlijk - design en ambacht

Onderneming & Kunst organiseerde van 2008 tot en met 2012:

Meesterlijk – Design en Ambacht
Beurs voor design en toegepaste kunst

Meesterlijk is een verkoopbeurs, waar circa 100 ontwerpers en producenten van met de hand gemaakte kwaliteitsproducten op het raakvlak van toegepaste kunst en design hun producten kunnen tonen en verkopen.

Dutch Art Now

Dutch Art Now

In 2010 organiseerde Onderneming  & Kunst voor Stichting Fair voor de tweede keer een kunstbeurs in New York.

 

Locatie: National Arts Club, Gramercy Park, Manhattan, New York

Data: 2 maart - 14 maart 2010

 

9 galerieën trokken de stoute schoenen aan en toonden - met succes - werk van hun kunstenaars in het Mekka van de moderne kunst. De deelnemers waren: Galerie Bart, Galerie Brandt, Gallery Maria Chailloux, Galerie Mokum, Eduard Planting Fine Art Photographs, Galerie Rademakers, Witzenhausen Gallery en Van Zijll Langhout uit Amsterdam en Collectie Harms Rolde uit Rolde.

Voor meer info: www.dutchartnow.com

English site

info@onk.nl
Tel: 020 626 40 20