Onderneming & Kunst organiseert jaarlijks een aantal belangrijke kunst- en designbeurzen. In volgorde van eerstvolgende beurs zijn dit:

KunstRAI in Amsterdam RAI

KunstRAI in Amsterdam RAI

Voor de 34ste keer wordt in 2018 in Amsterdam RAI de KunstRAI georganiseerd, de langstlopende beurs op het gebied van hedendaagse kunsautonome en toegepaste in Nederland.

Data: woensdag 4 april t/m zondag 8 april 2018)

Locatie: Amsterdam RAI

De KunstRai is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en hedendaagse toegepaste kunst: een publieksbeurs met ruim 75 deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het historisch rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.

Lees verder

ART BREDA

ART BREDA

 

ART BREDA verhuist naar De Bree

ART BREDA is een veelzijdige voorjaarsbeurs voor oude en hedendaagse kunst, antiek, design en juwelen. De beurs verhuist dit jaar van het Chasséveld naar de nieuwe evenementenhal De Bree.
 

Data: 6 - 14 mei 2017
 

Aan ART BREDA wordt deelgenomen door circa 90, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. 

 

www.ARTBREDA.nl

Lees verder

FOR REAL

FOR REAL

In januari 2018 opent een nieuwe kunstbeurs in de PTA:
FIRST ART FAIR - beurs voor hedendaagse kunst

 

Data: 18 - 22 januari 2018 (opening op 17 januari)

Locatie: Passenger Terminal Amsterdam

 

FIRST ART FAIR is de opvolger van Realisme, dat 14 jaar lang in de PTA is gehouden.
De beurs is vernieuwd, heeft een nieuwe huisstijl en veel nieuwe deelnemers. Meer dan voorheen ligt de focus op actuele figuratieve kunst.


www.forreal.nu

Meesterlijk - design en ambacht

Meesterlijk - design en ambacht

Samen met 'uniquole tentoonstellingen en pr nederlands ontwerp' uit Den Haag organiseerde Onderneming & Kunst van 2008 tot en met 2012:

Meesterlijk – Design en Ambacht
Beurs voor design en toegepaste kunst

Meesterlijk is een verkoopbeurs, waar circa 100 ontwerpers en producenten van met de hand gemaakte kwaliteitsproducten op het raakvlak van toegepaste kunst en design hun producten kunnen tonen en verkopen.

Voor meer info: www.meesterlijk.nu

Dutch Art Now

Dutch Art Now

In 2010 organiseerde Onderneming  & Kunst voor Stichting Fair voor de tweede keer een kunstbeurs in New York.

 

Locatie: National Arts Club, Gramercy Park, Manhattan, New York

Data: 2 maart - 14 maart 2010

 

9 galerieën trokken de stoute schoenen aan en toonden - met succes - werk van hun kunstenaars in het Mekka van de moderne kunst. De deelnemers waren: Galerie Bart, Galerie Brandt, Gallery Maria Chailloux, Galerie Mokum, Eduard Planting Fine Art Photographs, Galerie Rademakers, Witzenhausen Gallery en Van Zijll Langhout uit Amsterdam en Collectie Harms Rolde uit Rolde.

Voor meer info: www.dutchartnow.com

Artspot Amsterdam

Artspot Amsterdam

De tweede editie van Artspot vond van 18 tot en met 21 oktober plaats in Loods 6 aan de KNSM-laan in Amsterdam.

Artspot Amsterdam, een kleine maar hoogwaardige nieuwe kunstbeurs, vond in 2011 plaats in het kader van de ‘Art in Amsterdam’-week.

Aan Artspot werd in 2011 deelgenomen door de galerieën: Artline, Anderwereld, Eewal, Eksteen InArt, Jos Art, Carla Koch, Bianca Landgraaf, Lieve Hemel, Nine, Noordeinde, PartOfArt, Kathy van der Pas & Steven van de Raadt, Petit, Rademakers, Roos van Tudor.

Voor meer info: www.artspotamsterdam.nl

English site

info@onk.nl
Tel: 020 626 40 20