Een beeld van Ripolles op ART BREDA 2015De stand van Peter Pappot op ART BREDA 2015, met werk van Isaac IsraëlsDe stand van Dom'Arte op ART BREDA 2015 met werk van Margriet SmuldersDe stand van Klaus Friebe Antik op ART BREDA 2015De stand van Tom Okker Art op ART BREDA 2015Stand op ART BREDA 2015

ART BREDA in Breepark

Circa 90 befaamde handelaren in oude kunst, antiek, design, galerieën en juweliers tonen hun nieuwe aanwinsten en producten.

Aan ART BREDA wordt in 2019 deelgenomen door circa 90, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. Het publiek wordt getrakteerd op een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Belangrijke handelaren in oude schilderkunst, algemeen antiek, Chinese kunst, Art Deco en specialisten op het gebied van klokken, juwelen, prenten en nog veel meer verheugen zich erop hun collecties op ART BREDA in Breda te presenteren. Ook de sectie moderne en hedendaagse kunst is zorgvuldig geselecteerd en bevat uitsluitend deelnemers van uitstekend niveau en reputatie.

 

Leidraad voor ART BREDA is het boeiende spanningsveld tussen antiek en hedendaags, waarbij het publiek gestimuleerd wordt om zijn kennis te verdiepen en belangstelling te verbreden.

 

 


 

English site

info@onk.nl
Tel: 020 626 40 20