Over ons

Chiara de Haan

Projectmanager Chiara de Haan voltooide in 2020 de master Kunst, markt en Connaisseurschap aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Sinds 2021 is ze betrokken bij Onderneming & Kunst en houdt ze zich onder meer bezig met de organisatie van de permanente kunstcollectie en het kunstprogramma aan boord van de Ritz-Carlton Yacht Collection superjachten Evrima en Ilma. Daarnaast draagt ze bij aan de organisatie van KunstRAI en Art on Paper Amsterdam.

Erik Hermida

Erik Hermida

Direct na afronding van zijn studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam in 1987 richtte Erik Hermida Onderneming & Kunst op. Als directeur heeft Erik Hermida vele projecten van uiteenlopende aard geïnitieerd en georganiseerd op het raakvlak van kunst en bedrijfsleven, zoals tentoonstellingen, symposia, boekproducties en kunstbeurzen. Daarnaast leidt Erik Hermida een team professionals dat verantwoordelijk is voor de kunstcollecties van vele Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers.

Juliëtte Hermida

Juliëtte Hermida

Eva Sülzle

Eva Sülzle

Eva Sülzle behaalde in 2021 cum laude haar master Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht, gevolgd door de master Kunstbeleid en Kunstbedrijf in 2022.

In 2019 was Eva betrokken bij kunstbeurs ART BREDA. In 2022 begon Eva bij Onderneming & Kunst, waar zij als projectmanager onder andere betrokken is bij de organisatie van kunstbeurzen KunstRAI en Art on Paper Amsterdam.

Lisa van de Weerthof

Lisa van de Weerthof

Senior Projectmanager Lisa van de Weerthof studeerde Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie in Amsterdam.

Sinds 2016 is zij werkzaam bij Onderneming & Kunst waar ze verantwoordelijk is voor de organisatie van kunstbeurzen KunstRAI en Art on Paper Amsterdam. Daarnaast overziet zij de aanleg van de collecties van onder andere Evrima en Ilma.