Onderneming & Kunst is een organisatie- en adviesbureau op het gebied van kunst en cultuur. Het bureau organiseert kunst- antiek- en designbeurzen en tentoonstellingen, adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van beeldende kunst en assisteert bij het beheer en aanleg van kunstcollecties.

 

Hieronder ziet u onze aanstaande projecten.

KunstRAI in Amsterdam RAI

KunstRAI in Amsterdam RAI

Voor de 34ste keer wordt in 2018 in Amsterdam RAI de KunstRAI georganiseerd, de langstlopende beurs op het gebied van hedendaagse kunsautonome en toegepaste in Nederland.

Data: woensdag 4 april t/m zondag 8 juni 2018 

Locatie: Amsterdam RAI

De KunstRai is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en hedendaagse toegepaste kunst: een publieksbeurs met ruim 80 deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het historisch rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.


www.kunstrai.nl

Lees verder

ART BREDA verhuist naar Breepark

ART BREDA verhuist naar Breepark

ART BREDA is een veelzijdige voorjaarsbeurs voor oude en hedendaagse kunst, antiek, design en juwelen. De beurs zal dit jaar voor het eerst in de nieuwe evenementenhal Breepark plaatsvinden.
 

Data: 19 - 22 april (besloten opening op 18 april)
 

Aan ART BREDA wordt deelgenomen door circa 90, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst.

 

www.ARTBREDA.nl

Lees verder

FIRST ART FAIR in januari

FIRST ART FAIR in januari

In januari 2019 vindt de tweede editie plaats van de
FIRST ART FAIR - beurs voor hedendaagse kunst

 

Data: 16 - 20 januari 2019 (opening op de avond van 16 januari)

Locatie: Passenger Terminal Amsterdam

 

De FIRST ART FAIR is de opvolger van Realisme/ForReal, dat 14 jaar lang in de PTA is gehouden.
De beurs is vernieuwd, heeft een nieuwe huisstijl en veel nieuwe deelnemers. De FIRST ART FAIR is een brede beurs met kunst in vele disciplines en stijlen.

www.firstartfair.nl

English site

info@onk.nl
Tel: 020 626 40 20